2014-08-04 09:11:22• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma tökéletesen érzi magát

Napi horoszkóp augusztus 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma tökéletesen érzi magát, mert végre ráébred, hogy hogyan változtathatná jóvá, ami rossz. Sugárzóan víg kedvéből másoknak is juttathat, akárcsak a jó ötleteiből. Kéretlen követőkre is akadhat, köszönje a vonzerejének!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Miért gondolja, hogy a társának nem fog feltűnni sumák viselkedése? Hiába is akar valamit erősen elhallgatni, legyen szó önmagáról, vagy a társát érintő titkokról, melyeket felfedez, az úgyis leolvasható az arcáról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bármily kevésbé fűlik is hozzá a foga, s bármilyen nagy tehernek érzi is, mégis dolgoznia kell ma. Ráadásul nem is keveset. A pénzügyek terén legjobb, ha a társára hallgat. Még ha nem is tetszik önnek, hogy ő osztja be a pénzüket.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jól tenné, ha jobban ügyelne a testi épségére. Ha sportol, akkor azért, ha nem, akkor meg azért. Mindkét életformát ugyanis nagyon hajlamos lehet túlzásba vinni. A nagy melegben amúgy is vigyázni kell a túlerőltetéssel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha nem ön a főnök a munkahelyén, akkor vigyázzon, el ne szaladjon a ló önnel: hajlamos lehet ugyanis a főnökösködésre. Bármennyire is úgy érzi, hogy ön tudja a dolgot jobban, csak akkor osztogasson parancsokat, ha arra felhatalmazták.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ahelyett, hogy elégedetlenkedik, inkább próbálja meg a másik oldalról vizsgálni a dolgokat. Mondjuk, vegye figyelembe azt, amivel elégedett lehet. A problémákban pedig elsődlegesen az okos megoldást keresse. Ne a harag forrását.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma bárkit zavarba hozhat különleges, újító ötleteivel, mindent megváltoztatni akaró gondolataival. Annál is inkább, mivel önt eddig inkább konzervatívként ismerték a többiek. Ma fenekestül forgatna fel mindent.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Megbízhatóságát, állhatatosságát és tettrekészségét a főnökei nagyra értékelik. A kollégái azonban már-már stréberséget látnak benne. Próbáljon meg a közeledni hozzájuk, ha nem akarja, hogy túl sokan legyenek az irigyei.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Utazásra szólítják fel a csillagai: hosszabb-rövidebb autóútra kerülhet sor, akár még egy határmenti városba is ellátogathat. Jó üzleti lehetőség, és baráti kapcsolatok is rejlenek ebben az utazásban. Ne hagyja, ki, élvezni fogja!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha boldogulni szeretne a munkájában, akkor vegye elő a megnyerő modorát. Ha ön a gyengébb nem tagja, akkor lehet, hogy a női ösztöneire és vonzerejére is szüksége lehet. Ha férfi, akkor valaki az ujja köré csavarhatja ma.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A kapcsolat házán áthaladó Jupiter a társkapcsolat javítását szinte kötelező érvénnyel írja elő a Vízöntőknek is. Nem kellene annyira félnie a házasságtól! Ha ódzkodik, akár válás, elszakadás is lehet a dologból.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Megint rengeteg a munkája, de az, hogy ön dolgozik, önmagában kevés. Ha jobb eredményt szeretne elérni, ha megbecsültségre törekszik, akkor ma vegye elő a politikusi ösztöneit. És álljon a főnöke elé bátran az ambícióival!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: